Lite om mig

När jag var tre år önskade jag mig en rulle tejp i födelsedagspresent. Jag fick en och det var kul. Sedan har det fortsatt på den vägen.

Efter hand har jag lärt mig hantera lite fler verktyg och tekniker. Förutom papper, pennor och klister gillar jag att jobba i Photoshop, Illustrator och Sketch. Jag brukar även sitta vid mitt arbetsbord och fila på en modell eller löda ihop någon krets. Programmering är också roligt och allra bäst tycker jag om projekt där jag får göra alltihop på (nästan) samma gång!

Utbildning och erfarenhet: 
Jag har pluggat grafisk produktion, först på Hellidens folkhögskola i Tidaholm och sedan på Högskolan Dalarna i Borlänge där jag blev klar 2007. Design och teknik har alltid gått hand i hand för mig och jag vill påstå att jag är rätt ambitiös med båda delarna.

Därför har jag fått chansen att jobba med allt från avancerade trycksaker till webbdesign, UI-design och -programmering. Det ska alltid vara idé- och lösningsdrivet, men det bästa jag vet är att ta mig an utmaningar där jag får lära mig nya saker.